KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

Dječja soba
Police i kutije za pospremanje stvari

Da biste omogućili više prostora za kretanje u dječjoj sobi, jedna od mogućnosti je izrada polica. Kako za pospremanje igračaka kod male djece tako iza razne predmete i hobije kod tinejđera, dodatna mogućnost su košare, plastične ili drvene kutije kao i ladice ispod kreveta. 

 

Dječja soba - police 
Visina police mora rasti sa visinom djeteta. Ako su stvari poslagane na veću visinu od dohvata dječjih ruku, dijete će s vremenom željeti dohvatiti i srušiti neke stvari sa police što može ugrozitisigurnost djeteta. Da možete koristiti istu policu tokom dužeg vremena koritite montažne police koje se mogu prilagoditi visini djeteta.Ako naknadno kupujete policu, jednostavna polica od prirodnog drva,  jele ili bora uklopiti će se u svaki prostor.
Jednako lijepo će izgledati polica obijena u bijelo ili u skladnoj pastelnoj boji već namještene dječje sobe.  
Otvorene police su prikladne za slikovnice, knjige i niz malih predmeta, fotgrafija i igračaka. Svako dijete voli imati barem jednu kutiju sa poklpcem za spremanje omiljenih malih igračaka. Nabavite nekoliko kartonskih kutija. Boje kutija možete prilagoditi boji zidova i posteljine u dječjoj sobi.

Policama možete odvojiti dio za spavanje od prostora za igru i učenje.
Ispod dovoljno dugačke radne plohe ili stola za igranje, možete organizirati police ili pretince za predmete, igračke i hobije. 

 

Dječja soba - kutije na policama
Kod polica dubine veće od 25 cm nepraktično je djeteu pronaći igračke ili bilo koji odloženi predmet. Možete kupiti gotove kutije.
Zavisno od boje namještaja, drvene kutije su lijepe a ako je drvo zaštićeno može se oprati od olovke ili bojica. Plastične kutije različitih boja trajne su i sigurno ćete naći prikladne dimenzije koje odgovaraju dubini i visini police.


Kartonske kutije možete nakon nekog vremena ponovno ukrasiti novim papirom u novoj boji i desenu. I sa malim detaljima ćete sobu učiniti interesantnijom.
Svaku kutiju namjenite za određeni sadržaj a veća djeca mogu sama odrediti gdje će stajati male igračke i pribor. Na  papirić ili šarenu naljepnicu mogu napisati   sadržaj kutije i naljepiti.

 

Dječja soba - ladice ispod kreveta
Ladice ispod kreveta su dobro mjesto za pohranu igračaka. Ladice bi morale biti na vodlicama koje ih sa lakoćom otvaraju. Ako ladice naknadno kupujete nastojte da imaju kotačiće i da se sastoje od dvije do tri ladice a ne u cijeloj dužini kreveta. Osim otežanog rukovanja, ladicom po cijeloj dužini kreveta bi ionako morala biti podjeljena u nekoliko djelova zbog blje organizacije prostora.

 
Dječja soba - kutije ispod kreveta
Zavisno od visine donjeg ruba kreveta, možete postaviti plastične kutije za pospremanje stvari.
Ako niste kupili kutije na kotačiće, onda bolje da su od laganog plastičnog materijala za lakše  izvlačenje. Na svaku kutiju se mogu naljepiti natpisi i sadržaj u kutiji za stariju djecu. 

Dobrim rasporedom polica i kutija za pospremanje stvari, prostor u dječjoj sobi biti će potpuno iskorišten i uredan.
Natrag na vrh    


PVC stolarija - Final forma d.o.o,

 
 

                                                      

Potražite: stanovi * kuće * nekretnine * agencije * projektiranje * građenje * rasadnici *unutarnje uređenje *okoliš *

     Kontakt     Naslovna   

    Agencije     Projektiranje   Građenje    Servisi održavanje   Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   informacije  
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu 

   zahtjev za predaju oglasa
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu  

   Telefon: 85 (0)1 4684 104
   Mobitel: +385 (0)91 5438 534   +385 (0)91 941 8559