KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

Ugradbeni ormari - ugradba garderobnog ormara

Pravilno isprojektirati i organzirati ugradbeni ormar po mjeri, pravi je izazov za dizajnera i korisnika. U vašem budućem ugradbenom ormaru, predvidite dovoljan broj polica, ladica i vješalica. Nastojte da ormar bude ispravno organiziran i posložen kako bi lako dohvatili stvari i jednostavno reorganizirali ormar prije svake izmjene sezonske odjeće.  

ormari: ugradbeni ormari: ugradbeni ormari 

Garderobni ugradbeni ormari 
Prilikom projektiranja novog doma, garderoba kao zasebna prostorija za garderobu, je visko rangirana na listi želja. Takva prostorija bi trebala biti locirana na centralno mjesto u stanu ili uz spavaće sobe, kako nebiste imali otežanu komunikaciju i često hodali sa jedmnog kraja stana na drugi.
Ne kupujte opremu ( police, vješalice, ladice, košare)  bez prethodnog dobro isplaniranog svakog djela ormara zasebno, i dok niste sigurni što točno trebate.

ormari:ugrađeni ormari: ugradbeni ormari 

Ugradbeni ormari
Kod odabira ugradbenog ormara prvi izbor bi bio način otvaranja ormara, odnosno odabir metalnih okova. Ako ste do sada imali tradicionalni ormar, sa šarkama, možete se sada odlučiti za staklena klizna vrata.
Staklena vrata ormara mogu biti idealan odabir za bilo koju prostoriju jer ona mogu biti dostupna u velikom rasponu nijansija i boja te reflektirajuće ili mat izvedbe.

ormari:ugrađeni ormari: ugradbeni ormari 

Ugradbeni ormari od zida do zida
Ovo je tipičan ormar, doviljno velik za garderobu. Ugradbeni ormari od zida do zida se obično nalaze u spavaćim sobama, a mogu biti postavljeni i u hodnicima. 
Garderoba ili walk in ormar
Walk-in ormar je zasebna prostorija, karikirano rečeno proširena verzija ugradbenog ormara u koji možete ući. Ova vrtsta pohrane odjeće i odjevnih predmeta omogućava maksimalnu iskoristivost prostora.
Garderobe ili walk in ormari se projektiraju uz spavaće sobe ili kupaonice, kao centralni prostor za spremanje odjeće, pribora, obuće i ostale dodatne odjevne predmete.

Garderobe ili walk in ormari imaju bogatu opremu koju odabirete prilikom kupnje;   niza polica, kutija, košara, kutijica svih vrsta za nakit i rublje razdjelnika i stalaka za cipele, kravate, pojaseve i šaleva. 

ormari:ugrađeni ormari: ugradbeni ormari 

Uspješno spremanje je usko povezano sa dobrom organizacijom. Možemo reći da su organizirano pohranjene stvarii u vašem ormaru, ako ste u stanju vidjeti, pristupiti i lako dohvatiti svaki pohranjeni predmet, gdje god bi on mogao biti i  kad god ga zatrebate. Iz tog razloga morate dobro osmisliti što bolju organizaciju i učinkovitosti, te odrediti dobar kapacitet prostora za pohranu.
Za sve to vam se čini previše utrošenog vremena ali će vam se ubrzo višestruko ispaltiti. 

ormari:ugrađeni ormari: ugradbeni ormari 

Prethodne generacije živjele su jednostavnije i  imale puno manje stvari. Budući da svi imamo previše toga za pohranu, moramo pažljivo razmotriti kako i gdje ćemo pohraniti mnoštvo tih stvari da li je to odjeća, ručnici, deke, igračke,  knjige ili bilo što drugo.
Dizajneri walk in ormara i ostalih ugradbenih ormara svojim stručnim savjetima u suranji sa vama, pomoći će vam u iznalaženju najboljeg rješenja, kako najbolje iskorisiti postojeći prostor. 

Projektanti i dizajneri danas nastoje povećati skladišni protor prilikom projektiranja velikih stanova i kuća. Na žalost, s obzirom da su ekonomske prilike glavne vodilje u planiranju, za sada je minimum osnovno pravilo. Stoga, potražite stručnjake iz tog područja da dobijete najekonomičnije rješenje za trenutne prilike u vašoj obitelji, s obzirom na uzrast, namjene i raspoloživa sredstva. 

       
  Natrag na vrh     
                                                                                                         


PVC stolarija - Final forma d.o.o,

 
 

                                                      

Potražite: stanovi * kuće * nekretnine * agencije * projektiranje * građenje * rasadnici *unutarnje uređenje *okoliš *

     Kontakt     Naslovna   

    Agencije     Projektiranje   Građenje    Servisi održavanje   Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   informacije  
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu 

   zahtjev za predaju oglasa
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu  

   Telefon: 85 (0)1 4684 104
   Mobitel: +385 (0)91 5438 534   +385 (0)91 941 8559