KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

Izrada namještaja po mjeri
kuhinje i kupaonice
 

Na tržištu postoji sve veći broj gotovog serijskog namještaja, kuhinaja i kupaonica. Kuhinja koju želimo opremiti mora zadovoljiti funkcionalnost i estetiku. Ako su naši zahtjevi za kuhinju određena boja, materijal, oblika, rasporedelemenata, najbolje je potražiti  proizvodača kuhinja po mjeri. 

Projekatant interijera, može predložiti nekoliko rješenja kuhinje, prema vašim željama a ostalo prepustite proizvođačima namještaja.

Kuhinja - ugradbeni hladnjak
Hladnjaci u domaćinstvu u svakoj narednoj generaciji bez obzira na broj članova domaćinstva postaju sve veći. Zavisno od veličine, hladnjaka i kuhinje, možete hladnjak interpoliati u kuhinjski element, a pored njega predvidjeti, ormar sa policama, za niz prehrambenih proizvoda kojima nije mjesto u hladnjaku.


 

Mala kuhinja

Možda toga niste svjesni, ali vaša mala kuhinja ima skrivene mogućnosti za
dodatni prostor. Da bi dobili više radnog prostora, možete hladnjak premjestiti u hodnik.  U maloj kuhinji, koristimo svaki kutak za dodatni prostor.  Možete iskorisite sve skrivene kuteve i vaša kuhinja će izgledatii nevjerojatno prostrana.
Kuhinja - kutni elementi
Niti u većim kuhinjama, nikada previše mjesta za rad. Nedostupni kutni prostori ostaju izgubljeni, ali pomoću zaogretnih kutnih elementata lako postaju korisno spremište za posuđe. 
Kuhinja - police
Duboke elemente ne morate po dubini kratiti, kako biste dohvatili drugi red posuđa. Dovoljno je staviti  nosače koje sa lakoćom se mogu izvlačite kod korištenja.  u nižim ormare s pohranu izvlačni. Taj sistem je pogodan podjednako za ostavu, pohranu stvari i posuđe.
Kuhinja - vertikalne police
Funkcionalnost kuhinje je na prvom mjestu i nastojimo iskoristiti savaki centimetar.
Uzak prostor između donjih elemenata, može se korisno ispuniti.
Vertikala, na horizontalno izvlačenje poslužiti će za male staklenke za mirodije i začine, koje se mogu lakše dohvatiti. 

Kupaonski namještaj po mjeri

Kupaonica - ormarići po vašoj mjeri
U kupaonici nikada dosta mjesta za odlaganje. Ugradbom namještaja po mjeri možete iskoristi prostor ispod umivaonika. Sa strane u istom nizu mogu se postaviti slobodno stojeći elementi od niza malih ladica. 
 
Mala kupaonica - uski ormar
Pronalaženje prostora za pohranu u maloj kupaonici nije lako. Ako imate jednu kupaonicu a više članova obetilji, teško je naći dovoljno prostora za sve četkice za zube, a kamoli čiste ručnike i ogrtače za svakoga. U uskom prostoru kupaonice, možete iskoristiti svaki kutak ukoliko ugradite vertikalni, uski ormar po cijeloj visini do stropa.
Ormarić od prirodnog drva, obojite zavisno od ostalih elemenata u kupaonici.
Ormar isplanirajte prema vlasitim potrebama. Police za odlaganje ručnika, higijenskog pribora, sušila za kosu, sapuna, četkice za zube, kaladonti...
Ormar može biti kombinacija polica i ladica.
U maloj kupaonici obavezno ograničite na ono što stvarno mora biti u kupaonici. Odredite broj stvari koje su na prvom mjestu. Ostalo premjestite izvan kupaonice kao na primjer lijekove i deterđente za održavanje stana ili pranje rublja.
 
Kupaonica u potkrovlju - police
U kupaonici ispod kosog krova ostaju prostori ograničene visine i teško je ispuniti takov prostor gotovim elementom. Police mogu biti uvučene od zida do zida. Jednostavne police omogu biti jednostavne daske od punog drveta, adekvatne debljine, kako se u primjeni nebi savijala. U malom prostoru mogu biti obojene bijelom bojom ili bezbojnim lakom. Na taj način možete u potpunosti ispuniti prostor. Police se mogu ispuniti pletenim košaricama koje
su  obojene bojom ili lakom, zavisno od boje ostalog namještaja u kupaonici. 

           Natrag na vrh    

                                                                                                         


PVC stolarija - Final forma d.o.o,

 
 

                                                      

   Projektiranje   Građenje    Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   kontakt@mojanekretnina.eu