KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

Marketing

 

KNAUF- Knauf ploče, pregradni zidovi od knaufa, knauf zidne obloge, knauf spušteni stropovi 

Kanauf ploče za suhomontažnu izgradnju imaju niz prednosti. Gips je prirodni materijal i ima  mogućnosti upijanja vlage iz okoline ako je zrak vlažan i obrnuto. Osim toga knauf ploče su otporne na vatru čak do 180 min. Impregnirane ploče primjenjuju se u kuhinjama
i kupaonicama. Zbog jednostavne montaže i mogućnosti brzog useljenja u tako izvedene objekte, knauf ploče su našle svoju primjenu u svim djelovima objekata od podnih obloga (suhi estrih),stropova (spušteni stropovi) do izrade i uređenje potkrovlja, koja obično imaju veće zahtjeve zbog složenijeg oblika ploha.

Knauf ploče

zidovi knauf  

Suha žbuka - Već izrezene ploče prema potrebnim dimenzijama se premažu točkasto sa Perlfix ljepilom -na razmaku 35 cm u sredini i 5 cm od ruba ploče.
Ploče ljepimo; koristimo letvu za izravnanje, libelu i gumeni čekić. Vrijeme vezanja ljepila je 10 minuta. 

Postavljamo - KNAUF - Knauf ploče, knauf podne obloge, knauf zidne obloge, knauf  spušteni stropovi, kopletne adaptacije potkrovlja 
Poduzeće Majdan d.o.o. - postavlja KNAUF zidove, stropove i podove te sve vrste adaptacija stambenih i poslovnih prostora  

Knauf zidne obloge

knauf zidna obloga

Zidna obloga se postavlja na UD -profile.  Brtvena traka se ljepi na UD profil na strop i pod zbog zvučne izolacije. UD profili se postavljaju na razmaku 100 cm i učvršćuju se vijcima K6/35. UD profil se mora odma-knuti od zida, zbog zvučne izolacije.  

Na pola visine od poda (max.150 cm) postavljaju se na zid direktni ili akustični ovjesi.Nakon što se postave sve potrebne instalacije (struja..) postavlja se izolacijski sloj od staklene ili kamene vune. Nakon toga se pričvršćuju gipsane ploče na DC profile  vijcima TN25,
na razmaku 25cm.

Pregradni zidovi od knaufa

knauf pregradni zidovi

Tip zida -W111 - jednostruka potkonstrukcija, jednostruka obloga, nema zvučnu i protupožarnu zaštitu.
Tip zida -W112 - jednostruka potkonstrukcija, obostrano dvoslojna obloga za protupožarnu zaštitu.

UW profili se režu škarama preme izmjeri. Zbog zaštite od buke na na sve UW profile koji se montiraju na pod, strop i zid moraju se obljepiti brtvenim trakama debljine 3mm. UW vertikalni profili se učvršćuju vijcima i tiplama K/35 u strop i pod, na razmaku 100 cm, na podu ih treba montirati samo do označenog otvora za vrata.

knauf ploče za potkrovlja

Potkrovlje - Knauf ploče su idealne za adaptaciju starog i izradu novog potkrovlja s obzirom na laku prilagodbu različitim oblicima ploha. Ako sa radi ostaroj konstrukciji potrebno je provjeriti nosivost postojećih greda.

Unutarnja kosina se izvodi sa protupožarnim gipsanim pločama (15 mm) ili gipsvlaknastim Vidiwall ploečma kombinirano sa slojem za toplinsku izolaciju.
Knauf ploče se postvljaju na metalnu podkonstrukciju izrađenu od tipskih CD knauf profila, koja se pričvrsti na drvene grede.
knauf profili

CD knauf profili se postavljaju na razmaku 40cm. Gipsane ploče se postavljaju okomito na smjer postavljenih CD profila. i učvršćuju se  vijcima TN 25, svakih 17 cm.
Zidina oblog potkrovlja izrađuje se sa CW i UW profilima koji se postavljaju na razmaku
OD 62,5 cm.

knauf, estrih Suhi estrih - ako su površine neravne, prije polaganja suhog estriha traba položiti izravnavajući nasip. Zavisno od zahtjeva i namjene prostorija možemo korisititi Sistem F141-troslojni element bez izolacijskog sloja,
Sistem F142-troslojni element s izolacijskim slojem i Sistem F146- Posebna podna gipsana ploča koja se polaže u dva sloja.
Prednosti: suha ugradnja, brzo i ečsto polaganje, mala težina, završna podna obloga može se postaviti isti dan.
  yy

Spušteni stropovi od knaufa

stropovi knauf Spušteni stropovi - izvode se na mjestima gdje želimo sakriti instalacione cijevi i konstrukcju, ili  smanjiti visinu prostorije. U tom slučaju se postavlja toplinska i zvučna izolacija od kamene ili staklene vune u stropni međuprostor.
Podkonstrukcija se radi iz UD i CD profila. Razmak profila ovisi o opterećenju da li se stavljaju ploče sa višestrukom oblogom i o veličini dodatnog opterećenja (rasvjeta..). Knauf gipsane ploče duljine ( 200cm) se pričvršćuju za podkonstrukciju okomito na smjer CD profila.
zidovi, podovi, stropovi knauf

Knauf prefabricirani elementi i sistemi pregradnih zidova, zidnih obloga, stropova i podova daju sasvim nove mogućnosti modernog oblikovanja inutarnjih  i vanjskih prostora a da pri tom ispunjava sve zahtjeve: požarne zaštite, akustike, toplinske zaštite i takvi prostori  imaju prirodnu stabilnost vlažnosti prostora.

  

 

PVC stolarija - Final forma d.o.o,

Potražite: stanovi * kuće * nekretnine * agencije * projektiranje * građenje * rasadnici *unutarnje uređenje *okoliš *

     Kontakt     Naslovna   

    Agencije     Projektiranje   Građenje    Servisi održavanje   Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   informacije  
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu 

   zahtjev za predaju oglasa
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu  

   Telefon: 85 (0)1 4684 104
   Mobitel: +385 (0)91 5438 534   +385 (0)91 9513 802