KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

Marketing

Vrtni roštilji

Što prvo zamislite pri spomenu riječi roštilj?  Limenu kutiju s rešetkama ili ložište od šamotne opeke na čvrstom postolju?
Ako želite ukrasiti svoj vrt ili ljetnu kuhinju roštiljem koji će privlačiti poglede i upotpuniti dojam boravka na otvorenom, tvrtka Kamini Hoyan može vam ponuditi model iz svoje bogate kolekcije roštilja od kvalitetnih, prirodnih materijala. 
Roštilji Hoyan su plod  40-godišnjeg iskustva u proizvodnji kamina, roštilja i krušnih peći. Sva ložišta su izrađena isključivo od kvalitetnog šamota i prirodnog kamena, bez umjetnih, zamjenskih materijala. Budući da su izrađeni po željama kupca, u skladu s dizajnom i dimenzijama interijera, svaki roštilj je unikatan, a u proizvodnju ulazi s imenom klijenta za kojeg se izrađuje. To se ne može usporediti s limenim kutijama prekrivenim rešetkama što ih ljudi kupuju u trgovačkim centrima, zar ne?

vrtni roštilji vrtni roštilji
Ukoliko ste zainteresirani za ugradnju roštilja u svoj dom, svakako promislite nekoliko važnih pitanja:
Želite li natkrivenu ili nenatkrivenu verziju roštilja?
Pod natkrivenom (unutarnjom) izvedbom roštilja podrazumijevamo roštilj postavljen na terasi pod nadstrešnicom ili u unutarnjem prostoru.  U tom slučaju je obavezno korištenje limene nape iznad roštilja i cijevi za odvod dimnih plinova.  Ukoliko postoji dimnjak na kojeg se priključuje limena napa, potrebno je obratiti pažnju na potreban profil dimnjaka. Kod ugradnje u unutarnje prostore, potrebno je predvidjeti dovod svježeg zraka i ugradnju kutije za pepeo.

vrtni roštilji
vrtni roštilji 
Nenatkrivena izvedba je vanjska, slobodno izložena svim atmosferskim uvjetima.  Roštilj se postavlja na dovoljnoj udaljenosti od objekata jer dimni plinovi izlaze van kroz betonsku masku. Nije moguće korištenje drvenih elemenata zbog djelovanja vlage iz atmosfere.  Roštilj je potrebno postaviti na betonsku podlogu minimalne debljine 15 cm, temeljeno ovisno o nosivosti terena.
Želite li pripremati manje količine hrane ili vrtjeti jela na ražnju? 
vrtni roštilji
Ovisno o tome treba li vam roštilj za veće društvo ili za svakodnevnu pripremu manjih zalogaja,  morate odlučiti koja širina ložišta vam treba.
U ponudi Kamina Hoyan nalaze se manji, obiteljski roštilji širine ložišta 66  – 100 cm koji će sigurno zadovoljiti potrebe jedne veće obitelji.  Za veće tulume potrebna je i veća  širina ložišta 100 – 130 cm, a za potpuni ugođaj roštiljanja može se preporučiti širina ložišta  150 cm.
U tom slučaju potrebno je s bočne strane predvidjeti pristup motoru za vrtnju ražnja.
Na to treba posebno obratiti pažnju pri ugradnji roštilja u prostor omeđen zidovima. Ložišta šira od 150 cm  također se mogu pronaći u ponudi Kamina Hoyan, ali ona su već namijenjena ugradnji u ugostiteljskim objektima.
 

vrtni roštilji 
Rustikana
Modeli iz ove serije su obloženi kamenom travertinom živopisnih boja, s glavama i boltama od kamena bihacita koji je neutralne sivkaste boje.  Klijent može slobodno odabrati drugu vrstu kamena.

vrtni roštilji 

Apolis je serija jednostavnih roštilja, diskretno ukrašenih s prednje strane nizom šamotne opeke. Zbog kombinacije samo dvije vrste materijala (šamotna opeka i cementni mort), ovaj roštilj mogu će je uklopiti u bilo koji stil prostora. Na svakoj terasi će djelovati skladno i otmjeno.

vrtni roštilji 
Ovalis je osuvremenjena kolekcija roštilja čija su osobitost blago zaobljene linije prednjih elemenata. Ovaj stil roštilja je prilagođen ugradnji u prostore jednostavnog dizajna, uz kuće strogih geometrijskih linija. Roštilj Vega iz serije Ovalis dodatno se izdvaja potpunim minimalizmom, ravnim plohama i otvorenošću s dvije strane zbog čega je posebno interesantan arhitektima.

Autor: Kamini Koyan d.o.o.

 

 


 

   Projektiranje   Građenje    Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   kontakt@mojanekretnina.eu