KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA


termo izolacije: zvučne izolacije

THERMOTEC® - TOPLINSKA I ZVUČNA IZOLACIJA

THERMOTEC® OBJEDINJUJE SVE - IZRAVNANJE, TOPLINSKU I ZVUČNU IZOLACIJU a sastoji se od stiroporgranulata i male količine specijalnog mineralnog veziva.
Osim THERMOTEC-a imamo:
AkustikSystem -  je kombinacija spužvice za zvučno prigušenje i parne bremze s ljepljivom trakom za spajanje preklopa.
Nanoestrich - nanoestrich je poseban estrih iznimno velike čvrstoće i vrlo kratkog roka sušenja.

Toplinska i zvučna izolacija istovremeno

termo izolacije: zvučne izolacije 

Rješenje kojim se istovremeno, u jednoj operaciji izvodi izravnanje te toplinska i zvučna izolacija. Neravnine se izravnaju, a cijevi zaštite.Thermotec® je dimenzionalno stabilan, visoko elastičan i izuzetno jednostavan. Pruža mogućnost ugradnje izolacijskog sloja u jednom komadu bez fuga, spojeva i šuplina. Bez obzira na vrstu podloge i količinu cijevi u podu.

Kod izravnavanja podloge, thermotec® je moguće ugraditi od 3 pa do 80 centimetara u jednom sloju. Težak je, ovisno o željenim svojstvima samo 80-150 kg/m3.
 
termo izolacije: zvučne izolacije
THERMOTEC® OBJEDINJUJE SVE - IZRAVNANJE, TOPLINSKU I ZVUČNU IZOLACIJU a sastoji se od stiroporgranulata i male količine specijalnog mineralnog veziva. 

S thermotecom® jednim potezom postiže izolacija od buke koraka, izravnanje visina te toplinska izolacija.

• Veći komfor
Podovi izolirani thermotecom® jednostavno topliji za Vaše noge. Bilo da ustajete ujutro, nakon tuširanja u kupaoni, dok sjedite za radnim stolom  toplina neprekidno struji preko Vaših nogu u pod.Podovi obloženi thermotecom® postaju dio dragog i udobnog životnog prostora
 

termo izolacije: zvučne izolacije 
 

Činjenica je da mi na pod nanosimo samo polovicu potrebne debljine izolacije, kako bismo postigli minimalno prihvatljive izolacijske vrijednosti. To za Vas kao arhitekta koji izrađuje projekte, znači sljedeće: čak i kod male visine ugradnje thermotecom® možete ostvariti dostatnu toplinsku zaštitu!

 Činjenica je da se sa thermotecom® jednim potezom postiže izolacija od buke koraka, izravnanje visina te toplinska izolacija. Štedite važno radno vrijeme, brže je pod spreman za polaganje podnih obloga, a istovremeno svi dijelovi poda jednako su temperirani. Stabilnost koju možete osjetiti. Podovi obloženi thermotecom® postaju dio dragog i udobnog životnog prostora. Hladne noge stvar su prošlosti.
Primjena THERMOTEC-a
Thermotec je univerzalan nasip koji se dugi  niz godina  koristi u raznim aplikacijama. To je idealna baza za sve vrste mokrog i suhog poda. Pogodan je za podno grijanje i pruža mogućnost ugradnje u velikim debljinama. Bez dodatnih veziva može se ugraditi do 100 cm debljine u jednom komadu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
. Zbog svoje male težine i minimalnog dodatka  vode thermotec je također idealan za drvene podove u starim i novim zgradama. Mjesta ugradnje:Izolacija potkrovlja, Izolacija kosog krova, Zatrpavanje zidova, Podna izolacija na čvrstim podovima, Podna izolacija na drvenom stropu, Zatrpavanje neravnina, Izolacija kod podnog grijanja, Izolacija ravnog krova, Zatrpavanje kada, Zatrpavanje bazena

Ugradnja Thermotec-a
Pomoću mixobila, ugradnja THERMOTECA je brza i jednostavna.
Tko želi u podu imati komadićke?
Spojevi stvaraju gubitke te osjetno smanjuju izolacijska svojstva.
Optimalna toplinska izolacija i izolacija od buke koraka ostvarit ćete samo s thermotecom®.
termo izolacije: zvučne izolacije
termo izolacije: zvučne izolacije

Problematika i rješenje sa ugradnjom thermotec izolacije 

termo izolacije: zvučne izolacije termo izolacije: zvučne izolacije termo izolacije: zvučne izolacije

Rješenje kojim se istovremeno, u jednoj operaciji izvodi izravnanje te toplinska i zvučna izolacija. Neravnine se izravnaju, a cijevi zaštite.Thermotec® je dimenzionalno stabilan, visoko elastičan i izuzetno jednostavan. Pruža mogučnost ugradnje izolacijskog sloja u jednom komadu bez fuga, spojeva i šuplina.

termo izolacije: zvučne izolacije termo izolacije: zvučne izolacije termo izolacije: zvučne izolacije
Bez obzira na vrstu podloge i količinu cijevi u podu. Kod izravnavanja podloge, thermotec® je moguće ugraditi od 3 pa do 80 centimetara u jednom sloju. Težak je, ovisno o željenim svojstvima samo 80-150 kg/m3.

Tehničke karakteristike Za sve podatke možete nas kontaktirati:

HD GRADNJA d.o.o.
Luka ludbreška 75
42233 Sveti Đurđ
Hrvatska

   Projektiranje   Građenje    Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   kontakt@mojanekretnina.eu