KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA
 
 
vrtni namještaj

Vrtni namještaj za boravak i
odmor u vrtu

Najvažnio dio većine vrtova je mjesto za sjedenje. Koji god tip stolica ili ležaljki odabirete, obratite pozornost na udobnost, jer smisao je da se dobro odmorite i opustite. Ugodno mjesto za sjedenje u vašem vrtu biti će idealno mjesto za opuštanje i družanje sa prijateljima, nakon rada, za vrijeme toplih ljetnih večeri

Odabir vrtnog namještaja

vrtni namještaj 

Kod odabira namještaja, odaberite jednostavan, otporan na atmosferilije. Od kakvog ste materijala odabrali stol, stolice i ležaljke ovisi da li ćete učestalo pospremati namještaj na sigurno i suho mjesto. Osim cijene, bitan je i način održavanja te vrijeme trajanja vašeg vrtnog namještaja.

Vrtni namještaj od bambusa i ratana

vrtni namještaj 

Vrlo lijepog i dekorativnog izgleda, naročito na drvenom podu terase ili patia, su stolice i stol od bambusa ili ratana. Nedostatak takvog odabira stola istolica koji želite postaviti na na otovrenom prostoru u vrtu je njihova trajnost. Ona je upitna zbog ujecaja vlage, od jutanje rose koja im šteti podjednako kao i kiša.

Da ne odustanete od tog namještaja u vrtu, morali bi ga zaštititi. Ova vrsta vrtnog namještaja prikladan je za natkrivene terase i staklenike.
Nastojte odabrati namještaj koji ne morate stalno spremati, koji ostaje cijelu ljetnu sezonu na otvorenom i da se istovremeno uklapa u okolicu

Vrtni namještaj od masivnog drva

vrtni namještaj 

Vrtni namještaj od masivnog i zaštićenog drva dobro će odoljevati vremenskim utjecajima i ljepog je izgleda. 
Stolarija Kurija sa dugogodišnjim iskustvom izrađuje vrhunski drveni vrtni namještaj visoke kvalitete i dizajna prema vašim željama.

Vrtni namještaj,
vrtne garniture 

Metalni vrtni namještaj

vrtni namještaj 

Metalni namještaj je velike čvrstoće. Zavisno od dizajna stolice mogu biti ponekad neudobni za sjedenje. Taj nedostatak možete ublažiti postavljanjem prikladnih ukarsnih jastuka. Na taj način osim bolje udobnosti istovremeno možete, pospješiti izgled uspješnom dekoracijom stolnjaka i jastučića na stolicama. Prilikom dekoracija vodite brigu da se boja vrtnog namještaja i svih presvlaka mora se uklapati u cjelokupni vrtni prostor.
Po cijeni i dizajnu znatno je privlačan plastični namještaj. Prednost osim cijene je i otpornost na svaki vremenski utjecaj, ali se plasični namještaj ne uklapa uvijek u potpunosti u svaki vrt.
 
Vrtni namješta, pergole sjenice - poduzeća koja izrađuju sjesnice, namještaj za vrt i odmor  


Možete naručiti vrtni namještaj kod oduzeća koja izrađuju namješataj i pergole prema vašim idejama i zahtjevima 

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


   Projektiranje   Građenje    Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   kontakt@mojanekretnina.eu