KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

Moderne - suvremene kupaonice

Suvremene kupaonice karakteriziraju glatke plohe, nova oprema, nove sanitarne instalcije, moderan namještaj odignut od poda, otvorenost prema vanjskom prostoru, prirodno svjetlo, kromirane atraktivne armature, i instalacije.  Da li je to klasičan Art Deco linija ili minimalizam, kreacija ovisi o osobnom stilu.

Renoviranje kupaonice

   Stara kupaonica kao i svaka druga prostorija u stanu prati izmjene s obzirom na nove tehnologije i trendove u smislu dizajna i preme. 
Osim atraktivnog dizajna podne obloge, pločice osim površine trebaju biti vodootporni i sigurane od klizanja.

Namještaj u kupaonici

Kao i namještaj, sanitarni elementi; umivaonik,wc,bide obješeni su na zid. Takva pozicija elemenata vizuelno daje dojam većeg prostora a istovremeno omogućuje lakše održavanje.
Boje mogu biti izrazoto zelena ili plava. Zavjese u kupaonici su lamele ili izrađene od matrijala koji se lako održava.

Renoviranje kupaonice

Prilikom renoviranja kupaonice ako postoji prirodno osvjetljenje, prozor ili vrata, treba iskoristiti tu mogućnost ili odaberite laganu reflektirajuću podnu oblogu. Materijali krom i inox su jedan od prvih izbora za modernu kupoanicu. Police su jednostavne a ukrasi trebaju biti nenametljivi. Mješalice za vodu su dostupne su na tržištu u velikom izboru suvremenog dizajna (Geberit). Podjednako su lijepo dizajnirani držači za ručnike i pribor.
Klasičnu tuš kabinu možete zamjeniti modernom.
Moderni tuševi predstavljaju najnoviji minimalan, 
integrirani dizajn kupaonice. Izrađuju se od vertikalnih profila montiranih na zid koji su ujedno nosači staklenih panela. Takav način montaže daje Izrazito veliku fleksibilnost i udobnost te omogućuje dizajn i izradu različitih dimenzija te se mogu prilagoditi svakom prostoru.
Opremljeni su kišnim tuševima, tuševima za masažu i parnu kupelj. 
Moderne kupaonice podrazumjevaju ugradbeni vodokotlić koji se ne vidi na vanjskoj povšini zida sa tipkama za aktiviranje ispiranja WC-a. Suvremena tehnologija omogućuje i održavanje, tako da nema više čatka i deterđenta u blizini WC-a. Na tržištu se ističe firma Geberit, koji je proizveo niz novih modela.
Tuš WC - sistem omogućuje beskontaktno sušenje i automatsko odusisavanje neprijatnih mirisa. 
Kromirani ili inox okviri ogledala kupaonica su futuristički dizajn interijera. Kupaonice su prostrane i dobivju dodatnu funkciju s naglaskom na opuštanje i relaksaciju. Velike kupaonice su opremljene manjom teretanom, biciklom ili spravom za veslanje i vodootporni TV. Kade za kupanje zamjenjene su bazenom koji je na povišenoj razini od nivoa poda kupaonice. Parne kabine i whirpool kupke su idealni za kupanje i tuširanje. Kabine za tuširanje zamijenjene su staklenim panelima.
                                                                                             


PVC stolarija - Final forma d.o.o,

 
 

                                                      

   Projektiranje   Građenje    Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   kontakt@mojanekretnina.eu 

  © 2006 PROINFOKOD d.o.o.