KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA


I kupaonica zaslužuje makeover

Donedavno su kupaonice bile zanemarivani dio naših
domova,barem što se dekoriranja tiče.
Ali, tome je došao kraj i čak i male kupaonice danas se pretvaraju u kućne wellness oaze.
Evo nekoliko savjeta i za vašu kupaonicu.

Važno za sve kupaonice, pogotovo za one male

Riješite se svega što vašu kupaonicu čini neurednom. Ako su četkice za zube i paste nagomilane na umivaonicima, deseci boca od šampona i regeneratora nabacani pored kade, dječje igračke posvuda, a ručnici na podu nakon upotrebe, vaša kupaonica sigurno nije oaza mira. Prvo ispraznite i organizirajte svoju kupaonicu, a onda krenite dalje s dekoriranjem
Od sterilne do kupaonice sa stilom uz pomoć boja 
Ne morate promijeniti pločice da bi oživjeli svoju kupaonicu. Poigrajte se s onim što već imate i koristite se manjim elementima u bojama po želji koje možete povoljno nabaviti (prostirke i ručnici, zavjese, roloi ili venecijaneri, zavjese za tuš), kako bi dobili opušteni i smirujući izgled kupaonice .
Mali dodaci
Novi držač za WC papir, novi stalak za WC četku, možda čak novi držač za ručnike? Ili set malih dodataka za kupaonice (čaša, stalak za zubne četkice, spremnik za sapun). Svi ovi dodaci mogu pridonijeti ljepšem izgledu vaše kupaonice ako ih pomno birate (što ne mora značiti uz puno novaca).

Mislite okomito
Iskoristite zidove i vrata vaše kupaonice. Na zidove montirajte police za ručnike, u kut pored kade objesite više kutnih stalaka za šampone, a na vrata držače za ručnike koji su funkcionalniji od običnih kukica.

Ručnici
Uvijek koristite ručnike iste boje ili barem nijanse iste boje, te ih uredno složite ili čak izložite u ukrasnim košarama i sl.
Ogledalo
Ogledalo je jedan od elemenata kojeg uz manji trošak možete zamijeniti. Uokvirite ga, napravite mozaik, obojite okvir u skladu s ostalim bojama u vašoj kupaonici.  
Biljke u kupaonici
Postoji mnogo vrsta sobnih biljaka koje će vrlo dobro uspijevati u vlažnim i vrućim uvjetima vaše kupaonice. Dodatak prirodnog zelenila oživjeti će svaku kupaonicu, ali pripazite i na odabir tegle za vašu biljku. Ako nemate mjesta za sobnu biljku, i mala vaza s jednim cvijetom pridonijeti će ljepoti vaše kupaonice.

Svijeće
Na kraju dodajte mirisne svijeće raznih veličina. Svojim mirisom i treperavom svjetlošću dati će toplinu vašoj kupaonici

Izvor: Dom za 5  
                                                                                                         


PVC stolarija - Final forma d.o.o,

 
 

                                                      


   Projektiranje   Građenje    Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   kontakt@mojanekretnina.eu