KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

vrtna kućica

Ljetni odmor u vrtu 

Ljetno vrijeme provedite na otvorenom. Temperatura u hladu vašeg vrta, u zelenilu, je znatno niža. Uređeni prostor, bazen, voda i biljke omogućiti će vam da se opustite od stresa i vreve svakodnevnice.   

Raslinje i puteljci u vrtu

vrt 

Vijugavi puteljci koji su zarasli u travi i niskiom  cvijeću, omogućiti će vam lijepi pogled i relaksaciju prilikom šetnje kroz vrt.
Na jednom dijelu vrta, uz stol za sjedenje, posadite ukrasno i aromatično začinsko bilje. Ugodan miris bilja i ukarsnog mirisnog cvijeća učiniti će vaš boravak u vrtu ugodnijim.
U nekom djelu vrta možete postaviti zasebnu klupu za odvojeni odmor ili čitanje

Sjedenje u vrtu

vrtna terasa

Osigurajte prirodan hlad. Postavite stol za sjedenje u sjenu velikog drveća. Ljeti je doisata velika razlika u temperaturi između prostora u hladu i na sunčanom dijelu vrta. Vrtnu terasu zaklonite od neželjenih pogleda. Prostor terase možete odvojiti od ostalog dijela vtra lončanicama koje su ujedno lijepi ukras.

Mjesto za pripremu hrane

vrtni kamin 
U svakom vrtu nazaobilazno mjesto je vtni roštilj. Ljetne večeri i vikend ručkovi sa obetilji i prijateljima, uvijek su ugodniji kada se hrana priprema i servira na  na otvorenom. Stol i stolice za sjedenje možete postaviti na dovoljnoj udaljenosti od roštilja da više uživate u mirisama  a manje da vi i gosti osjetite dim. Ako još niste postavili kamin u svoj vrt, možete odabrati neki od kamina na stranicama:
Vrtni kamini i vrtni roštilji


Vrtna kućica za djecu

vrtna kućica 

Obiteljski vrt je omiljeni dječji prostor za igru. Svako dijete sanja da ima svoju vlastitu kućicu za igru. Mališani ne mogu samostalno izgraditi stabilnu drvenu kućicu. Nabavite im drvenu kućicu koju možete obojiti i u vedrim bojama. Kombinacija crvene, zelene ili žite sa bijelom bojom istaknuti će njihovu kućicu u vrtu. Možete dati izraditi po mjeri vrtnu kućicu podijeljenu na dva odvojena dijela. Jedan dio kućice možete namijeniti za dječje igračke i male bicikle. A drugi dio za odrasle gdje možete odložiti pribor za roštilj, vrtni namještaj koji želite skloniti od kiše, kao alat i vrtnu kosilicu.
Male vrtne kućice mogu imati višestruku namjenu; vrtna sjenica sa malom verandom i spremište
.

Sve vrste vrtnih i ostalih drvenih kućica prema vašim zahtjevima: više podataka na stranici: Drvene vrtne kućice - prodaja

Bazeni i bio bazeni

bazen 

Danas kada težimo povrataku prirodi i odabiru prirodnih materijala ako još niste sagradili bazen, razmislite o biološkom bazenu. Na tržištu je sada trend izrade i izgradnja bio bazena, koji primjenom prirodnog pročišćavanja vode ne koriste kemijska sredstva i time se bazen oblikovno i po održavanju približava prirodi.

Voda i jezerca

vrt 
Voda će sigurno osvježiti svaku terasu u vrtu. Prethodno dobro razmislite na koji ćete je način upotrijebiti.
U vrtu možete osmisliti maleni vodeni vrt ili postaviti  umjetni jezerce i vodopad. Pogled na vodu i zvuk vodopada ili vodoskoka uvijek odmara. Zahvaljujući uronjenim pumpama vodoskoci su danas postali mnogo jednostavniji za postavljanje. Prostor oko bazena uredite za sjedenje i postavite ležaljke.
 

Vrtna terasa 

vrtna terasa 
Ako je vaš vrt novozasađen, i nema još visokog drveća, možete hlad na vrtnoj terasi osigurati postavljanjem pergole ili suncobrana. Čvrste konstrukcije suncobrana mogu osigurati sjenu nad velikim površinama. 
Vrtni namještaj od impregniranog drva, možete ga ostavljati cijelo ljeto na otvorenom. Za udobnije sjedenje izradite presvučene jastuke veće debljine.
Oko drvene terase posadite jednoljetnice i trajnice.
 Ako nemate pergolu ili tendu dobra zaštita od sunca su veliki suncobrani.
Suncobrani i vrtni namještaj Stolarija Kurija
Suncobrani sa drvenim konstrukcijama imaju reputciju trajnosti i čvrstoće i koriste se u mnogim hotelima i restoranima. Izrađuje masivni visokokvalitetni vrtni namještaj po narudžbi.  
 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Projektiranje   Građenje    Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   kontakt@mojanekretnina.eu