KATALOG  GALERIJANEKRETNINEMARKETING KONTAKT                                                   

 

 

NASLOVNAPROJEKTIRANJE GRAĐENJE ENERGETIKA-INSTALACIJE UREĐENJE DOMA UREĐENJE OKOLIŠA

Dječje sobe - soba za prvašića 

Dobra sveobuhvatna priprema prvašića za školu omogućiti će vašem djetetu nesmetani polazak u prvi razred. Od početka uključite dijete da sudjeluje osim u kupovini knjiga i pribora, u uređenju svoje sobe. Uvažavajte želje i prijedloge svoje djece kako bi ih potakli na suradnju i odlućivanje. Prilagodite uređenje njihovoj dobi, sklonostima i ukusu.    

Promjene u dječjoj sobi

dječja soba: dječja soba za đaka

Unesite nove detalje u već namještenoj dječjoj sobi. Sa nekoliko malih dopuna, možete unijeti novu svježinu i vidljivu promjenu.
Zidove obojite u skladu sa namještajem.S obzirom da boje potiču razvoj djeteta, kominirajte bijelu i plavu, zelenu i bijelu, žutut i biljelu, crvenu i ružičastu.


Krevet koji je dijete preraslo, zamijenite novim primjerene veličine. Ladica nikada previše u dječjoj sobi. Krevet sa ladicama možete višestruko korisititi. jedan di za sezonsku posteljinu a drugi za igračke i pohranu svih predmeta koji nisu do sada imali svoje stalno mjesto u dječjoj sobi. Ako ne možete kupiti novi krevet, ipak provjerite kvalitetu madraca. S obzirom na uzrast, možda je vrijeme da nabavite novi madrac, odgovarajuće tvrdoće.
Nova posteljina, lijepo dekorirana je manja investicija koja će razveseliti svakog prvašića. U skladu sa namještajem i zidovima zamijenite stari tepih sa novim, koji je periv u perilici.
Radni stol odaberite od prirodnih materijala. Zaštite radnu plohu od mogućih oštećenja. Visina stola mora biti primjerena uzrastu vašeg djeteta. Širina neka ne bude više od dovata dječjih ruku. Ako kupujete stol širine do 80 cm, na dio stola možete postaviti male drvene ladice za pribor, vodene bojice, škarice i male notese. 
Stolnu svjetiljku odaberite primjerene visine. Svjetlo mora padati direktno na radnu plohu a da se prilikom pisanja i čitanje ne pojavljuju višestruke sjene od okolnih predmeta.
Stolac za sjedenje mora biti stabilan, sa čvrstim naslonom u visini leđa. 

Spremanje stvari

Početom školske godine svakodnevno ćete u dječju sobu donositi mnogo novih stvari, knjiga, bilježnica i pribora
 

dječja soba: dječja soba za đaka

. Ne zaboravite da se dijete ne želi svojevoljno odvajojiti od svojih starih igračaka, već bi one  morale naći prikladno mjesto u dječjoj sobi. Prostor za pohranu stvari možete proširiti pored postojećeg ormarića sa policama ili modularnim gotovim elementima. Vedrinu sobi dati će kutije u bojama crveno,bojelo, ružićasto ili zeleno, bijelo, plavo odnosno u bojama koje voli vaš dječak i djevojčica.

dječja soba: dječja soba za đaka
Za spavanje mali prvašić ne odvaja se od najdraže igračke
 

  dječja soba: dječja soba za đaka

Dječja soba - malo prostora za odlaganje

dječja soba: dječja soba za đaka 

Dječje sobe nikada nisu dovoljno velike.
Kako djeca rastu trebaju više prostora za garderobu, prostora za mnoge stavri koje rado sakupljaju i ne žele se od njih odvajati. Ma kako soba bila tijesna nemojte ih odvajati prije početka škole od njihovvih dragih igračaka i sakupljenih predmeta tokom ljetovanja.
Odvojite stvari za koje nisu emotivno vezana. 

Neke odjevne predmete, kabanice, kišobrane mogu naći mjesta u hodniku u zajedničkoj garderobi. Isto tako u košare na otvorenim policama može se lako odlagati i naći sportski rekviziti, reketi lopte kao i tenisice.
Prijelaz iz igre u školu će biti bez stresa ako dijete potičete na samostalnost, obaveze pospremanja igračaka, odjevnih predmeta i kreveta. Male obaveze  vezane uz igru lako će naopuniti sa novim obavezama uz školu. 


PVC stolarija - Final forma d.o.o,

 
 

                                                      

Potražite: stanovi * kuće * nekretnine * agencije * projektiranje * građenje * rasadnici *unutarnje uređenje *okoliš *

     Kontakt     Naslovna   

    Agencije     Projektiranje   Građenje    Servisi održavanje   Unutarnje uređenje   Uređnje okoliša   Čišćenje-servisi     

   informacije  
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu 

   zahtjev za predaju oglasa
  
e-mail: kontakt@mojanekretnina.eu  

   Telefon: 85 (0)1 4684 104
   Mobitel: +385 (0)91 5438 534   +385 (0)91 941 8559